Inloop en prestentatie Omgevingsvisie 2040

De Omgevingsvisie Zaanstad 2040

Laat u informeren en denk mee op de 29e!

 
De afgelopen maand hebben we als gemeente een rondje Zaanstad gedaan en Zaankanters gesproken over de grote lijnen van de Omgevingsvisie 2040. Een visie waarin staat hoe we kijken naar de toekomst voor de héle gemeente Zaanstad. Welke stad willen en kunnen we in 2040 zijn? We sluiten het rondje Zaanstad af op 29 juni met een inloop en een presentatie in het Inntel Hotel in Zaandam.

De Omgevingsvisie is belangrijk voor iedereen in de stad. Want het gaat over de toekomst. Hoe kunnen we ook in 2040 nog goed leven, werken, recreëren en hoe zorgen we voor voorzieningen die hierbij passen? De Omgevingsvisie 2040 geeft richting aan de keuzes die de komende jaren gemaakt worden.

Het rondje Zaanstad, waarin we met inwoners en maatschappelijke partners in verschillende deelgebieden hebben gesproken, is een aanvulling op de vele gesprekken die de afgelopen jaren al zijn gevoerd. Om te toetsen of we op de goede weg zijn met ons toekomstbeeld. Het is ons streven dat de gemeenteraad de Omgevingsvisie eind 2022 vaststelt.

Kom langs op 29 juni bij het Inntel Hotel: inloop vanaf 18.00 uur

Bent u als maatschappelijke partner (woningbouwvereniging, bedrijf, schoolbestuur, zorgverlener/-bestuurder, etc.) niet in de gelegenheid geweest om bij één van de gesprekken te zijn in de deelgebieden?  Wilt u zich als bewoner laten informeren en uw zegje doen over de ideeën die er nu liggen? Of bent u op een andere manier geïnteresseerd?

Kom dan langs op 29 juni. Wij zijn geïnteresseerd in uw mening. U bent van harte welkom vanaf 18.00 uur bij de inloop. Om 20.00 start een presentatie over de Omgevingsvisie over de gehele stad. Aanmelden is niet nodig.

Praktische informatie:

  • Inloop over de deelgebieden van de Omgevingsvisie 2040: 29 juni van 18.00-19.30 uur
  • Presentatie Omgevingsvisie 2040 over de gehele stad: 29 juni om 20.00 uur
  • Locatie: Inntel Hotel, Provincialeweg 102, 1506 MD Zaandam
  • Aanmelden: niet nodig

Vragen over deze bijeenkomst of overige vragen over de Omgevingsvisie: omgevingsvisie2040@zaanstad.nl

Het Inntel Hotel in ZaandamHet Inntel hotel in Zaandam

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl