Uw mening telt

In juni 2022 vroegen wij jong en oud hoe zij hun Zaanse toekomst zien. Ook dachten maatschappelijke partners mee via werksessies. Op 29 juni 2022 sloten we af met een inloopbijeenkomst én presentatie over de Omgevingsvisie in het Inntel Hotel. De resultaten van dit rondje Zaanstad zijn gebundeld in dit document.

Nog één keer uw mening geven

De opbrengst van het rondje Zaanstad is meegenomen in de uitwerking van de Omgevingsvisie. Daaraan koppelen we ook een Milieueffectrapportage (MER). Hierin staat beschreven welke milieueffecten er kunnen zijn voor de omgeving. En welke maatregelen er nodig zijn om deze te verminderen en/of te compenseren.

Over deze twee documenten kunt u nog één keer uw mening geven. Dit kan tijdens de officiële inspraakprocedure in het eerste kwartaal van 2024. Zaanse inwoners, ondernemers en andere belanghebbenden hebben dan zes weken de tijd om te reageren op de inhoud. Deze reacties worden daarna verwerkt.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Misschien staat uw vraag in de lijst met ‘Meest gestelde vragen Omgevingsvisie’. Dan heeft u meteen uw antwoord. Als u een andere vraag, opmerking of suggestie heeft, dan kan dat via omgevingsvisie2040@zaanstad.nl.Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl